Krepšelis

NEMOKAMAS PRISTATYMAS 🇱🇹 LT 45 / 🇱🇻 LV 75

Privatumo Politika

I. Bendrosios duomenų apsaugos nuostatos

Mūsų internetinės parduotuvės adresas yra www.italiskisiulai.lt. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų. Siekdami apsaugoti klientų privatumą, mes renkame ir tvarkome tik tuos klientų duomenis, kurie bus panaudoti šiems tikslams:

  • el. parduotuvei administruoti t.y. apdoroti klientų elektroninius užsakymus, išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras), spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
  • kliento naršymo mūsų el. parduotuvėje pagerinti t.y. pritaikyti asmeniniams poreikiams;
  • tik sutikus ir pačiam klientui nurodžius savo el. pašto adresą siųsti mūsų naujienlaiškį, kuris yra aktualus klientui bei informuoti apie dominančias prekes;
  • suteikti trečiosioms šalims statistinę informaciją apie mūsų klientus, tačiau tai nebus naudojama vartotojo indentifikacijai;
  • taip pat mes galime rinkti ir panaudoti tik tokią informaciją, kurią Jūs siunčiate savo noru mums.

Naudodamiesi šia svetaine ar / ir mūsų paslaugomis sutinkate tvarkyti savo asmeninius duomenis, kaip aprašyta šioje privatumo politikoje.

II. Apmokėjimas

Pasirinkus norimas prekes bei nurodžius teisingus gavimo duomenis, apmokėti galite per elektroninę bankininkystę. Svetainėje apmokėjimai priimami mums sudarius sutartį su įmone „Paysera“. Naudojant šios įmones paslaugas pirkėjas yra saugiai nukreipiamas į savo pasirinkto banko mokėjimo langą, kur gali užbaigti operaciją. Norint sužinoti tikslų įmonės „Paysera“ įskiepio darbą rekomenduojame apsilankyti įmonės svetainėje.

III. Trečiosios šalys

Mes nesidalijame Jūsų asmeniniais duomenimis su nepažįstamais žmonėmis. Tam tikrais atvėjais asmeniniai duomenys apie Jus yra pateikiami mūsų patikimiems partneriams (pvz., „Google“, „Facebook“ ir t.t.), kad galėtume suteikti Jums galimą paslaugą arba pagerinti klientų aptarnavimą. Mes dalinames Jūsų duomenimis tik su patikimomis trečiosiomis šalimis ir dirbsime tik su partneriais, kurie gali užtikrinti tinkamą Jūsų asmeninių duomenų apsaugos lygį. Turėtumėte patikrinti atitinkamų kiekvienos iš šių svetainių politiką, kad sužinotumėte, kaip tiksliai jie naudoja Jūsų informaciją, ir sužinokite, kaip atsisakyti ar ištrinti tokią informaciją.

Kadangi mes vertiname Jūsų privatumą, mes ėmėmės būtinų atsargumo priemonių, atitinkančių ES bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą. Todėl Jūsų asmens duomenys nebus platinami kitiems be Jūsų sutikimo. Mes atskleidžiame Jūsų asmeninius duomenis trečiosioms šalims ar valstybės pareigūnams, kai esame teisiškai įpareigoti tai padaryti. Mes galime atskleisti Jūsų asmeninius duomenis trečiosioms šalims, jei su tuo sutikote arba jei yra kitų teisinių priežasčių.

Mes darome viską, kad Jūsų asmeniniai duomenys būtų saugūs. Mes naudojame saugius protokolus bendravimui ir duomenų perdavimui (pvz., HTTPS). Siūlome naudoti saugų serverį. Visa pateikta informacija per „Secure Socket Layer” (SSL) technologiją perduodama tik tam, kam leidžiama naudotis tokiomis sistemomis su specialiomis prieigos teisėmis, ir reikalaujama, kad informacija būtų konfidenciali.

IV. Slapukai

Slapukas yra mažas teksto failas, saugomas Jūsų kompiuteryje. Slapukai saugo informaciją, kuri naudojama siekiant padėti svetainėms dirbti. Tik mes galime naudotis mūsų svetainėje sukurtais slapukais. Galite valdyti slapukus naršyklės lygiu.

Šiuo metu mes naudojame „Numanomą sutikimo” politiką, o tai reiškia, kad mes manome, kad esate patenkinti šiuo naudojimu. Jei nesate patenkintas, tuomet neturėtumėte naudoti šios svetainės, turėtumėte ištrinti slapukus, apsilankiusius svetainėje, arba naršyti svetainę naudodami naršyklės anoniminį naudojimo nustatymą, kitaip „Incognito” . Tačiau pasirinkus išjungti slapukus gali trukdyti naudotis tam tikromis funkcijomis.

Sveitainėje kaupiami slapukai:

Slapuko pavadinimasKada jis baigiasi? (trukmė)Paaiškinimas
PHPSESSIDŠis slapukas ištrinimas kai uždarote savo naršyklės langą.Saugo atsitiktinį unikalų skaičių ar raidžių seką. Kai naršote mūsų svetainės puslapius, sesijos slapukas praneša naršyklei, kad esate tas pats asmuo prašantis svetainės puslapių, o ne naujas lankytojas kiekvienam puslapiui. Šis slapukas nenustato jūsų asmenybės ir nėra niekaip susietas su bet kuria kita informacija, kurią saugome apie jus.
wordpress_test_cookieSesijos slapukas. Ištrinimas kai uždarote savo naršyklės langą.Saugo tekstą ‘WP Cookie check’. WordPress nustato šį slapuką kai atsidarote prisijungimo puslapį. Slapukas naudojamas patikrinti ar jūsų naršyklė priima ar blokuoja slapukus.
wordpress_xxxxxSesijos slapukas. Ištrinimas kai uždarote savo naršyklės langą.Saugo jūsų prisijungimo duomenis užšifruotoje formoje. WordPress naudoja šį slapuką saugoti jūsų prisijungimo duomenis ir jų panaudojimas yra ribojamas admin panelės sričiai.
wordpress_logged_in_xxxxxSesijos slapukas. Ištrinimas kai uždarote savo naršyklės langą.Saugo jūsų prisijungimo duomenis užšifruotoje formoje. WordPress naudoja šį slapuką kad suprastų kai esate prisijungę ir kas esate, didžiajai daliai sąsajos panaudojimo.
wp-settings-xxxxx, wp-settings-time-xxxxxNuolatinis slapukas, pasibaigia šiek tiek ankščiau nei metai nuo jų sukūrimo laiko.Saugo tekstą indikuojantį jūsų pageidautinus nustatymus. WordPress TVS šį slapuką naudoja admin panelės bei pagrindinės svetainės sąsajos pritaikymui.
woocommerce_cart_hashSesijos slapukas. 1 dienaSaugo užkoduotą teksto eilutę, kuri atvaizduoja WooCommerce krepšelio turinį. Saugo bendrinę informaciją apie krepšelį. Padeda WooCommerce platformai žinoti, kada krepšelio duomenys pasikeičia. Šis slapukas yra griežtai reikalingas. Šiame slapuke nėra išsaugoma jokia asmeninė informacija.
woocommerce_items_in_cartSesijos slapukas. 1 dienaŽymi ar nėra jokių prekių WooCommerce prekių krepšelyje. Saugo bendrinę informaciją apie krepšelį. Padeda WooCommerce platformai žinoti, kada krepšelio duomenys pasikeičia. Šis slapukas yra griežtai reikalingas. Šiame slapuke nėra išsaugoma jokia asmeninė informacija.
wp_woocommerce_session_48 val.Saugo unikalų kodą kiekvienam pirkėjui, kad žinotų kur surasti kiekvieno pirkėjo krepšelio duomenis duomenų bazėje bei sesijos pasibaigimo laiką. Pirkėjams – svečiams sugeneruojamas atstiktinis krpytografiškai stiprus ID. Šis slapukas yra griežtai reikalingas. Šiame slapuke nėra išsaugoma jokia asmeninė informacija.
_icl_current_language24 val.Saugo pasirinktą svetainės kalbos reikšmę.
cookie_notice_accepted1 mėn.Nustatomas, kai sutinkate su slapukų politikos nuostatomis ir paspaudžiate mygtuką „Gerai“ slapukų pranešimo juostoje.

V. Galimi politikos pakeitimai

Mūsų klientams rekomenduojame retkarčiais užsukti į skiltį „Privatumo politika“ ir įsitikinti, jog esate patenkinti vyraujančia politika. Taip pat norime informuoti, jog ateityje yra galimi pokyčiai šioje skiltyje, tad kartkartėmis turėtumete apsilankyti šioje skiltyje.

Kilus kitiems klausimams maloniai prašome susisiekti: italiskisiulai@gmail.com.

Patikrinta kokybė

Kruopščiai atrinkti siūlai iš Italijos

Greitas siuntimas

Siunta pasieks Jus per kelias dienas

Patikimi gamintojai

Garsiausi siūlų gamintojai rinkoje

100% Saugus atsiskaitymas

El. bankininkyste ar banko kortele